JOCURI TAXI 2

Reclama/Advertisment
Reclama/Advertisment

JOCURI PENTRU COPII > Jocuri Cu Masini > Jocuri Taxi 2

Descriere: O noua zi prin metropola a inceput , o zi in care trebuie sa cauti din nou clienti pe care o sa-i transporti cu taxiul tau . Aceste jocuri cu taxiuri implica o strategie pe care trebuie sa o aplici pentru a-ti atrage cat mai multi clienti . Pentru a-i mulumi pe clienti , si astfel sa mai revina la taxiul tau , va trebui sa-i duci la destinatie intr-un timp cat mai rapid , fara sa lovesti masina taxi, si sa le faci mai toate preferintele .Distractie placuta si multa bafta .
Cum se joaca: Pentru a conduce taxiul, trebuie doar sa folosesti tastele directionale . Cum vei sti cand ai de luat un nou client ? Iti va aparea un cerc de culoare verde, vei intrat in acel cerc, dupa care il duci pe client la destinatia ceruta . Pentru a claxona in timp ce conduci , vei folosi tasta H , pentru a schimba radioul tasta R iar pentru a face plinul la masina , tasta SPACE.
Etichete: Jocuri cu taxi, Jocuri cu taxiuri, Jocuri sim taxi, Jocuri de transportat oameni, Jocuri de strategie, Jocuri de condus taxiuri,Reclama/Advertisment
Reclama/Advertisment