JOCURI TAXI 2

CAUTA JOCURI PENTRU COPII
Ultimele cautari :
1. jocuri
2. jocuri cu mancare
3. mario moto
4. barbi
5. jeepul
6. pizza mario
7. sarituri in bazin
8. jocuri viata la ferma
9. pinguinii la atac
10. gta
Reclama/Advertisment
Reclama/Advertisment

JOCURI PENTRU COPII > Jocuri Cu Masini > Jocuri Taxi 2

Descriere: O noua zi prin metropola a inceput , o zi in care trebuie sa cauti din nou clienti pe care o sa-i transporti cu taxiul tau . Aceste jocuri cu taxiuri implica o strategie pe care trebuie sa o aplici pentru a-ti atrage cat mai multi clienti . Pentru a-i mulumi pe clienti , si astfel sa mai revina la taxiul tau , va trebui sa-i duci la destinatie intr-un timp cat mai rapid , fara sa lovesti masina taxi, si sa le faci mai toate preferintele .Distractie placuta si multa bafta .
Cum se joaca: Pentru a conduce taxiul, trebuie doar sa folosesti tastele directionale . Cum vei sti cand ai de luat un nou client ? Iti va aparea un cerc de culoare verde, vei intrat in acel cerc, dupa care il duci pe client la destinatia ceruta . Pentru a claxona in timp ce conduci , vei folosi tasta H , pentru a schimba radioul tasta R iar pentru a face plinul la masina , tasta SPACE.
Etichete: Jocuri cu taxi, Jocuri cu taxiuri, Jocuri sim taxi, Jocuri de transportat oameni, Jocuri de strategie, Jocuri de condus taxiuri,Reclama/Advertisment
Reclama/Advertisment