JOCURI VIATA LA FERMA

Reclama/Advertisment
Reclama/Advertisment

JOCURI PENTRU COPII > Jocuri De Actiune > Jocuri Viata La Ferma

Descriere: Aceste jocuri cu ferme sunt din ce in ce mai cautate in randul jucatorilor de pe internet. Ei cand cauta jocuri cu ferme, vor sa gaseasca un joc in care vor trebui sa administreze o ferma , sa aiba grija de ea ca si cum ar fi a lor . In acest joc va trebui sa ai grija de propria ta ferma , astfel incat ea sa inceapa sa produca din ce in ce mai multi bani , bani pe care ii investi in dezvoltarea fermei . Dovedeste-ne ca esti un bun contabil si esti demn de aceasta pozitie in aceasta ferma. Vei avea mult de munca, va trebui sa ai grija de animale, sa cresti diversi pomi si la urma sa culegi roadele acestora . Vei vedea in acest joc ce inseamna cu adevarat viata la ferma. Dupa ce ai jucat jocul , la sfarsit il vei putea descarca folosind download .
Cum se joaca: Mouse-ul te va ajuta sa ai grija de aceasta mica ferma, pe care tu vei incepe sa o dezvolti incetul cu incetul .
Etichete: Jocuri cu ferme, Jocuri management, Jocuri de contabilitate, Jocuri cu animale, Download jocuri, Jocuri de administrat ferma, Jocuri ferme, Jocuri la tara,Reclama/Advertisment
Reclama/Advertisment