JOCURI CU MOS CRACIUN

LINKURI SPONSORIZATE

Jocuri Cu Mos Craciun Online

Ai cautat jocuri pentru copii etichetate cu jocuri cu mos craciun.


clopotei ascunsi
CLOPOTEI ASCUNSI
In acest joc va trebui sa gasesti clopoteii care sunt ascunsi pentru a-i pune in bradul pe care il vei face chiar tu in seara aceasta. Cauta cu lupa acesti clopotei pana ii vei gasi si ii vei pune in bradutul frumos si-l vei astepta pe mos craciun in liniste.
craciunul cu mosul
CRACIUNUL CU MOSUL
In acest joc va trebui sa ii dai o mana de ajutor mosului Craciun, ajutandu-l sa gaseasca cadourile pe care le-a pierdut iar cineva care este rau intentionat le-a ascuns . Tu va trebui sa gasesti toate cadourile pana la ora 12 noaptea , cand mosul va trebui sa le puna tuturor copiilor cuminti .
Mos Craciun cu Schiurile
MOS CRACIUN CU SCHIURILE
Īn mod ironic sania lui Mos Craciun, uneori, se stica .Dar noi treb sa-l ajutam ,luind schiurile si ajutindul sa inparta cadourile la copii cei saraci ,ca in citeva zile se face Craciunul .Haidet Fuga Sa Reusim!!!
mos craciun de imbracat
MOS CRACIUN DE IMBRACAT
Imbraca-l pe Mos Craciun in diverse tinute de culoare ros . El trebuie sa isi schimbe tinuta de fiecare data cand va merge la cate un copil ca sa lase un cadou . Distreaza-te in acest joc de iarna foarte frumos cu mos craciun si cu foarte multe cadouri . Eu l-am creat pe noul Mos Craciun si a iesit ...
mos craciun pe horn
MOS CRACIUN PE HORN
Mos Craciun in acest joc vrea sa intre pe horn ca sa iti lase cadourile . Tu, in acest joc va trebui sa joci rolul renului bun , sa-l aperi pe mos craciun de potentialii mos craciun, care sunt mama si tata copiilor, pe care va trebui sa ii impusti . Ai grija , nu il impusca pe Mos Craciun ( S...
mos craciun pe motocicleta
MOS CRACIUN PE MOTOCICLETA
Ajuta-l pe Mos Craciun sa transporte toate cadourile cu ajutorul motocicletei . Trebuie sa transporti toate cadourile si sa te feresti de obstacolele , de falsii mos craciuni care vor sa iti pun piedica sa nu mai poti transporta cadourile. Ai grija sa nu iti accidentezi motocicleta .
parcheaza tirul
PARCHEAZA TIRUL
Mos Craciun a ajuns in fata casei tale acum . Tu va trebui sa isi parcheze tirul cat mai corect pentru a putea da cadourile jos . El nu stie sa conduca foarte bine , este incepator, asa ca tu trebuie sa-l ajuti la parcari unde el mai are de exersat pentru a ajunge sa faca parcarile perfect.
puzzle cu mos craciun
PUZZLE CU MOS CRACIUN
Daca vrei sa vezi cum arata Mos Craciun atunci cand intra pe horn sa-ti aduca cadourile, va trebui sa completezi acest puzzle cu Mos Craciun . Ca si in celelalte jocuri cu puzzle, in acest joc va trebui sa aduni piesele in ordinea corespunzatoare pentru a vedea imaginea .
sania lui mos craciun
SANIA LUI MOS CRACIUN
Acum a venit momentul ca tu sa ii dai o mana de ajutor mosului care inainte sa plece in lume ca sa imparta cadouri trebuie sa isi aranjeze sania sa fie frumoasa. Tu va trebui sa ii faci o surpriza lui Mos Craciun si sa ii aranjezi sania cum ar fi vrut el sa faca. Pentru ca va face multi copiii feric...
tirul lui mos craciun
TIRUL LUI MOS CRACIUN
Mos Craciun s-a modernizat si el si acum nu mai duce cadourile cu sacul si cu renii , acum isi foloseste propriul tir pentru a transporta cadourile tuturor copiilor cuminti . Din pacate, Mos Craciun nu detine permis de conducere pentru aceasta categorie, asa ca tu va trebui sa il ajuti sa-i t...
zboara mos craciun
ZBOARA MOS CRACIUN
Mos Craciun nu a adus ceea la ce tu te-ai asteptat iar acum vrei sa ii intinzi o capcana in care acesta va zbura . Zboara cat mai departe pe mos , la o distanta cat mai mare, iar pe drum incearca sa colectezi cat mai multe cadouri, care sunt acele care nu ti le-a adus mosul.

ALTE CATEGORII JOCURI COPII